Szikora Róbert ezúttal a felvidéki Mészáros Tamásnak írt dalt

Szikora Róbert ezúttal a felvidéki Mészáros Tamásnak írt dalt

Szikora Róbert a szintén felvidéki származású Mészáros Tamásnak (színész, énekes) írt egy új dalt.
Mészáros Tamás

Mészáros Tamás énekes, színész 2014 óta építi szóló karrierjét, saját dalokat ír, koncertezik. A fiatal előadóművész néhány évvel ezelőtt kapta meg Grabowski szerepét a Macskafogó musical előadásban, amelyet Szikora Róbert írt. Innen ered az ismertségük. Mint utóbb kiderült, Szikora Róbert is csallóközi gyökerekkel rendelkezik. Tamás több album után most a legújabb dalát Szikora Róberttel készítette el. A dal két fiatalról szól, akiknek már az Égben megköttetett a szerelmük.

Tamás olyan témákról énekel a dalain keresztül, amelyek rólunk, emberekről szólnak, mindezt igényes zenei igényességgel fűszerezve. Az R-Go frontembere talán kicsit fiatalkori énjét látta meg Tamásban, akivel október végén találkoztak, hogy elkészítsék ,,A lelkünk együtt csavarog" c. dalukat.

További cikkek az előadóról
2022.10.21
,,Néhány szó” - megjelent Mészáros Tamás új lemeze
,,Néhány szó” - megjelent Mészáros Tamás új lemeze
Mészáros Tamás
Néhány szó - Megérkezett Mészáros Tamás új lemeze Mészáros Tamás, felvidéki származású énekes, színész új lemezzel rukkolt elő. A fiatal tehetség úgy gondolja, hogy a mai rohanó világban kiemelten fontos, hogy értéket teremtsünk.
Rendelje meg előadónkat!
Mészáros Tamás