Könnyek között jelentette be Bereczki Zoltán, hogy visszaadta a színházi szerepeit: ezért döntött így

Könnyek között jelentette be Bereczki Zoltán, hogy visszaadta a színházi szerepeit: ezért döntött így

Komoly döntést hozott Bereczki Zoltán. A népszerű színész könnyekre is fakadt az ATV stúdiójában, amikor őszintén mesélt arról, hogy mostanra úgy érzi, felnőtt végre a színpadon kívüli szerephez, az apasághoz.
Bereczki Zoltán

„Éretlen voltam, nem igazán gondolkodtam a tetteimen” – Óriási a botrány a királyi családban: Harry herceg bevallotta, hogy nem volt hűséges

Kisebbik lánya, Flóra tizenkilenc hónapos, 46 évesen pedig most már főleg az apaságra szeretne koncentrálni. Ezért az összes szerepét visszaadta a Centrál Színházban, csak a saját darabját játssza a Játékszínben, illetve koncertezik, de napközben főállású apuka.

– Nem az érdekel a színházból, ami huszonévvel ezelőtt. Akkor azt akartam, hogy engem szeressenek, de ma már az érdekel, hogy elmeséljek egy olyan történetet, ami szerintem igaz, elmond valami konklúziót – mondta Bereczki Rónai Egonnak az ATV Húzós című műsorának felvételén, amelyet péntek este lehet megtekinteni a televízió YouTube-csatornáján. – A lányom tizenkilenc hónapos, most főleg apuka vagyok, ez a hivatásom. A feleségem, Vica visszatért a Radnóti Színházba, én vagyok a gyerekkel otthon. A volt feleségem (Szinetár Dóra – A szerk.) otthon volt anno, három évig szoptatta a gyermekünket, aztán elindultunk, volt bébiszitter.

Azóta eltelt tizenöt év, és Bereczki úgy érzi, rengeteget változott az értékrendje és a fontossági sorrend az életében. Ezért is hozta meg az emíltett döntést.

– Persze, megváltoztam! Legalábbis nagyon remélem – mosolyodott el. – Azért adtam vissza a szerepeimet, mert apuka akartam lenni, és félig ezt nem lehet csinálni. Nagyon vágytam arra, hogy ezt most, ebben a körben, jól csináljam. De most sem tudhatom, jól csinálom-e... A tegnapi fürdetésnél például a gyermekemről levettem a pelenkát, ő pedig visongva rohangált körbe a lakásban...

A beszélgetés ezen pontján a színésznél eltört a mécses. Elszorult a torka, láthatóan nehezen találta a szavakat.

– Nem tudtam, hogy ezen meg tudok hatódni, de úgy látszik, igen – mondta Bereczki. – A nagyobbik lányomtól is meghatódom, jó dolgai vannak...

A második házasságában talált rá a boldogság

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra 2012 nyarán, hét év házasság után döntöttek a válás mellett. A lányuk, Zorka akkor ötéves volt. Bár az egykori álompár egy ideig még közösen koncertezett együtt, szakmailag szétváltak az útjaik, a lányukat azonban a mai napig egyetértésben nevelik. Az újabb szerelem jóval később jött: 2020 óta alkot egy párt Bata Éva színésznővel, akivel egy év múltán összeházasodtak, nem sokkal később pedig megszületett a közös lányuk, Flóra.

Forrás: Blikk

További cikkek az előadóról
2022.09.05
Bereczki Zoltán a házasságáról: „Egymásra koncentrálunk, nem a külvilágra”
Bereczki Zoltán a házasságáról: „Egymásra koncentrálunk, nem a külvilágra”
Bereczki Zoltán
Második lánya születése óta már nem hajszolja a zajos sikert, sokkal fontosabb lett számára, hogy a szeretteivel lehessen.
2022.06.30
Bereczki Zoltán nagyobbik lányáról: „Zorka egy bébiszitter mellett nőtt fel gyakorlatilag”
Bereczki Zoltán nagyobbik lányáról: „Zorka egy bébiszitter mellett nőtt fel gyakorlatilag”
Bereczki Zoltán
Bereczki Zoltán bevallotta, amikor nagyobbik lánya kicsi volt, kevés időt tudott vele tölteni.
2021.08.12
Megszületett Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya
Megszületett Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya
Bereczki Zoltán
Bereczki Zoltán második kislánya a Flóra nevet kapta. Nagy boldogságról számolt be Berecki Zoltán szombat esti koncertjén. Az énekes a Városmajori Szabadtéri Színpadon tartott koncertet, ahol bejelentette, délután világra jött második kislánya.
Rendelje meg előadónkat!
Bereczki Zoltán