Peter Srámek élete óriási mérföldkőhöz érkezett, most mindenről beszámolt

Peter Srámek élete óriási mérföldkőhöz érkezett, most mindenről beszámolt

Nagy lemondások árán, de végre megvalósította gyerekkori álmát Peter Srámek: Tökölön vett magának házat a fiatal énekes.
Peter Srámek

Óriási mérföldkő Peter Srámek életében, hogy összespórolta a pénzt egy házra. A Rising Star egykori csillaga egész életében panellakásban élt, ezért régóta vágyott már arra, hogy kertes házba költözhessen. A vágsellyei születésű énekes már hat éve készült erre. Ezért nagyon vigyázott a keresetére, szórakozni sem járt el, hogy spórolhasson – bukkant rá a Ripost.

– Nekem mindig az volt az álmom, hogy legyen egy saját kis házikóm. Nem egy villáról álmodtam. Fontosnak tartottam, hogy ennyi idősen legyen egy olyan házam, amiért megdolgoztam, és amit a sajátomnak mondhatok. Korábban panellakásban éltem, és mindig hiányzott a kert. Most van kert, bár rengeteg vele a munka – mondta a TV2 Mokka című műsorában Peter Srámek, akinek az álma nagy lemondások árán válhatott valóra.

– Mindig tudtam, mit szeretnék pontosan. Kellett egy kicsit várni, míg teljesült, nagyon figyeltem a pénzre. Például bulizni sem jártam, mert egy szórakozóhelyen minden nagyon drága. Utazhattam volna, de nem tettem meg, mert akkor repül a félretett pénzem, és csak később tudtam volna megvenni ezt a házat – fogalmazott a 27 éves énekes, akit sokan Zámbó Jimmy méltó utódjaként emlegetnek. Srámek jelenleg egyedül él, szabadidejében hobbiját, a festést gyakorolja.

A Mokka riportjában az énekes meg is mutatta új otthonát:

További cikkek az előadóról
2022.09.05
Peter Srámek a magánéletéről vallott
Peter Srámek a magánéletéről vallott
Peter Srámek
Peter Srámek bár már megtalálta első saját otthonát, egyelőre nem osztja meg senkivel. Nehéz számára a párkeresés, mert bizalmatlan lett az elmúlt évek alatt.
2021.09.09
Kutyát is kapott a frissen vásárolt háza mellé a 27 éves Peter Srámek
Kutyát is kapott a frissen vásárolt háza mellé a 27 éves Peter Srámek
Peter Srámek
A magyar énekesnek nem volt szíve továbbadni rajta. Peter Srámeket az ország 2015-ben ismerte meg a Rising Star tehetségkutatójában, ahol harmadik helyezett lett. Azóta is imádja Magyarországot és az életét is itt képzeli el.
Rendelje meg előadónkat!
Peter Srámek