Kökény Attila - 10 év / 10 duett

Kökény Attila - 10 év / 10 duett

Kökény Attila zenei munkásságának évfordulója alkalmából egy különleges jubileumi nagykoncerttel kedveskedik rajongóinak, mely 2022. május 28-án, 20:00-kor kerül megrendezésre a Budapest Kongresszusi Központban.
Kökény Attila

A koncerten közreműködik Bangó Margit, Bereczki Zoltán, Bodrogi Gyula, Mága Jennifer és Mága Zoltán, Radics Gigi, Takács Nikolas, Tolvai Reni, Zalatnay Cini, Zséda és Kökény Lalika is.

Till Attilával: május 28-án este 8 órakor egy Jubileumi Nagykoncerttel lép a közönség elé Budapesten. A rendezvény különlegessége, hogy Attila 10 egyedülálló duettel örvendezteti meg a nagyérdeműt, melyben közreműködik többek között Bangó Margit, Bodrogi Gyula és Mága Zoltán is.

„Óriási megtiszteltetés számomra, hogy ennyien jelen lesznek velem a színpadon, továbbá, hogy mindegyik duett partnerem elsőre elfogadta a meghívásomat a koncertre! Gőzerővel gyakorolunk és készülünk, bízom benne, hogy mindegyik közösen előadott dal egyedi és megismételhetetlen lesz mindazoknak, akik jelen lesznek ezen az estén. Mindemellett szeretném megköszönni a családomnak, hogy végig mellettem álltak ebben a 10 évben, és mindenben támogattak a karrierem során. Külön öröm, hogy kisfiammal, Lalikával először énekelhetek majd ekkora közönség előtt duettet! Remélem, hogy egy felejthetetlen koncertélménnyel gazdagodnak mindazok, akik jelen lesznek a május végi koncertemen.” - nyilatkozta Kökény Attila.

Attila előadói karrierje a Megasztár 5. szériájában kezdődött, amikor is az év legjobb férfi hangjának választották. Életében ekkor következett a nagy áttörés, ezután debütált első önálló albuma “Nincs semmi másom” címmel, melynek igazi különlegessége az a páratlanul gyönyörű duett, amit a világhírű operaénekesnővel, Miklósa Erikával énekel. Diszkográfiája következő jelentősebb mérföldköve a 2015. decemberében megjelent ünnepi lemez, amin hallható kisfia, Kökény Lalika, Singh Viki és Veres Mónika Nika is. 2016-ban Elmegyek című albumát hatalmas örömmel fogadta a közönség, amin olyan Máté Péter dalokat hallhatunk, mint a címadó dal, az Álomlány, az Egyszer véget ér, vagy az Első szerelem. Attilát számos televíziós műsorban láthatták a rajongók: ő lett a Nagy Duett második évadának győztese, a Sztárban Sztár című showban pedig egészen a döntőig menetelt. Azóta pedig már második alkalommal ül a túloldalon, a zsűrik asztalánál. Kökény évek óta teltházas klubkoncerteket és nagykoncerteket tart Magyarországon, a Jubileumi Nagykoncert pedig egy újabb jelentős állomás életében, melyre nagy szeretettel várja kedves rajongóit, és mindazokat, akiknek eddig nem volt lehetőségük élőben meghallgatni őt!

Az esemény itt tekinthető meg

További cikkek az előadóról
2021.08.16
Ő Kökény Attila ritkán látott lánya: a 22 éves Aranka gyönyörű nő Kökény Attila lánya csodaszép, fiatal édesanya.
Ő Kökény Attila ritkán látott lánya: a 22 éves Aranka gyönyörű nő Kökény Attila lánya csodaszép, fiatal édesanya.
Kökény Attila
Kökény Attila évtizedek óta a zenének él, már a 2000-es években is énekléssel kereste a kenyerét, ekkor hajókon, illetve bárokban dolgozott. A nagyközönség a Megasztár ötödik szériájában ismerhette meg, ahol ugyan lecsúszott a dobogó legfelső fokáról
2021.08.16
Pár napon belül megjelenik Kökény Attila legkisebb fiának videoklipje. Kökény Attila nagyon büszke a fiára, aki énekesi karrierbe kezdett
Pár napon belül megjelenik Kökény Attila legkisebb fiának videoklipje. Kökény Attila nagyon büszke a fiára, aki énekesi karrierbe kezdett
Kökény Attila
Kökény Attila az utóbbi időben csupa jó hírről számolt be: kivégezte a karanténkilókat, karácsonyra már háromszoros nagypapa lesz, ma pedig megosztotta a rajongóival, hogy hamarosan kijön a legkisebb fia első videoklipje.
Rendelje meg előadónkat!
Kökény Attila