Döbbenetes dologra vette rá férje Polyák Lillát, maga mögött hagyta régi életét

Döbbenetes dologra vette rá férje Polyák Lillát, maga mögött hagyta régi életét

Polyák Lilla egyike azoknak a színésznőknek, akik idővel egyre jobban néznek ki. Megszépíti a férjével, Gömöri András Mátéval való szerelem, azonban rendszeres sportolással tesz is érte, hogy vonzó és fitt maradjon.
Polyák Lilla

Bár a munkájából adódóan rendkívül elfoglalt, a színésznő nem keres kifogásokat, ha a mozgásról van szó.  Mátéról talán egyre többen tudják, hogy nemcsak színész, hanem naturál testépítő is, rá­adásul idén az őszi versenyszezonra készül. Ezért a sport és a helyes táplálkozás mindennapos téma nálunk. De a mozgásnak ettől függetlenül is központi szerepe van az életünkben. Ahogy az időjárás engedi, elmegyünk túrázni, biciklizünk a Duna-parton, futunk vagy Jumperrel, a kutyánkkal sétálunk. Az én edzésem teljesen más, mint az övé, ettől függetlenül néha elkísérem a terembe.

NEKEM ALAPVETŐEN A TELJES TESTES ÁTMOZGATÁS A CÉLOM, A MÁSNAPI IZOMLÁZ PEDIG ELÁRULJA, JÓL CSINÁLTAM-E.
 

Mivel szereti aktívan tölteni az idejét, számos sportágat és edzésmódszert kipróbált már.

– Valószínűleg ezért nem alakult ki nálam egy rendszer, mindig azt csinálom, amihez éppen kedvem van. Remélhetőleg ez most megváltozik. Dunakeszin van egy Progress Power Plate nevű terem, ahová rendszeresen járok. A Power Plate eredetileg egy orvostechnikai eszköz, nagyon jól és hatékonyan lehet rajta végezni a különféle gyakorlatokat. Különösen az tetszik benne, hogy mivel keresztedzésként is használják a különböző sportágakban, remek pluszkiegészítő ahhoz a hektikus sportoláshoz, amit eddig csináltam. Persze önmagában is megállja a helyét a 30 perces edzés.

Akkor sem blicceli el a mozgást, ha nincs lehetősége konditerembe menni.

– Máté készített nekem egy edzéstervet. Amikor otthon van, sokszor felügyeli a gyakorlatok helyes kivitelezését. Biztos van jelentősége annak, hogy a párunk milyen sportágakat próbál ki, és ezáltal mi kelti fel az érdeklődésünket. Mivel a versenyfelkészülésébe nem olyan régen beépítette az erőemelést, már beszélgettünk arról, milyen izgalmas lenne nekem is kipróbálni.LEHET, HOGY A VÉGÉN ÉN IS SÚLYOKAT FOGOK EMELNI.

Azon túl, hogy a rendszeres testmozgás az élete része, nagyon odafigyel az egészséges táplálkozásra.

– A pandémia alatt volt időm arra, hogy megreformáljam a családunk étkezését. Teljesen elhagytam a fehér lisztet és a cukrot az étrendünkből. Nem veszünk semmilyen készételt, pékárukat. Az alternatív lisztekből, alapanyagokból minden nap megsütöm magunknak a zsemléket, a különböző finomságokat. A tejtermékeket növényi alapú termékekkel helyettesítettem. Egyre jobban élvezem a konyhában töltött időt, ráadásul így tudok vigyázni a családom egészségére.

Forrás: https://www.borsonline.hu/celeb/polyak-lilla-gyur/236854

További cikkek az előadóról
Rendelje meg előadónkat!
Polyák Lilla